12.5 C
New York
Monday, September 26, 2022
HomeNewsSamsung bevestigt Galaxy M-serie, aankondiging op 28 januari

Samsung bevestigt Galaxy M-serie, aankondiging op 28 januari

Samsung heeft er een nieuwe midrange-lijn bij; de Galaxy M.Toestellen uit deze serie worden op 28 januari aangekondigd maar Samsung bevestigde het bestaat ervan alvast op haar eigen website. Onduidelijk is nog waar ter wereld deze toestellen verkocht zullen worden.

Samsung Mobile heeft last van de hevige concurrentie met name op in het mid-range segment. De Galaxy A en J-serie brachten uiteindelijk niet het gewenste resultaat. Reden voor Samsung om haar strategie te heroverwegen en drastische wijzigingen aan te brengen. Zo lijkt het einde van de Galaxy J-serie in zicht en moet een nieuwe serie de concurrentie aangaan met met name Chinese prijsvechters.

We zijn daarom benieuwd met welke modellen Samsung denkt die slag te gaan winnen. De eerste mogelijke modellen zijn de Galaxy M10, M20 en M30. Volgens de afbeelding die Samsung zelf publiceerde zijn het Samsung’s eerste modellen met een notch. Deze heeft de vorm van een druppel en zit precies in het midden bovenin. Dat Samsung met dergelijke telefoons bezig was bleek al toen Samsung de nieuwe Infinity-schermen presenteerde waaronder deze hier gebruikte Infinity U. Van de M20 wordt gezegd dat hij over een dubbele camera beschikt met tenminste één groothoeklens, de M30 zou een indrukwekkend grote 5000 mAh batterij hebben. Samsung belooft verder “snelle processoren” en “snelladen over USB-C”.

Galaxy M naar Nederland

Waarin de M10 zich moet onderscheiden is nog afwachten. Antwoord daarop krijgen we 28 januari. Dan horen we ook hoeveel de Galaxy M-modellen moeten kosten, welke andere specificaties ze hebben en in welke landen ze allemaal uitkomen. Als deze Galaxy M-serie inderdaad de Galaxy J-serie moet vervangen dan ligt dat wel voor de hand. Die toestellen kwamen hier immers ook gewoon uit.

- Advertisment -

Latest