12.5 C
New York
Monday, January 23, 2023
HomeNewsOnePlus 7 wordt mogelijk een slidertelefoon

OnePlus 7 wordt mogelijk een slidertelefoon

De volgende OnePlus-telefoon krijgt mogelijk helemaal geen schermnotch, de volgende OnePlus-telefoon wordt mogelijk een slider. Dat idee wordt gevoed door een afbeelding van het vermeende toestel die in een beschermde case te zien is. Een idee dat nu resulteert in deze schitterende renders.

Dit zou namelijk wel eens de OnePlus 7 kunnen zijn. Nu moeten we voorzichtig zijn want niet lang geleden nog dook een foto op die bij OnePlus op kantoor zou zijn gemaakt en waarop de volgende OnePlus te zien zou zijn. Daar lag de focus vooral op de achterkant, ditmaal is het de voorkant die de show steelt. Als het tenminste al om hetzelfde toestel gaat. Als onderstaande afbeelding inderdaad klopt dan stapt OnePlus na een kort uitstapje van de notch af.

De OnePlus 7 aldus @VenyaGeskin1

Om toch voorop een selfiecamera te hebben lijkt gekozen voor een slider, net als bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Mix 3 en enkele andere exotische telefoons. Een slidermechanisme is een manier om een randloos beeldscherm én een selfiecamera te hebben. Een andere oplossing is de notch en weer een andere is het schermgat. Die laatste lijkt voor 2019 de overhand te krijgen nu ook grootmacht Samsung op dat idee springt. De notch, groot geworden dankzij de iPhone X, werd toch al gezien als een tussenoplossing.

Problemen slidermechanisme

Bovenstaande render komt uit de koker van @VenyaGeskin1 die zich heeft laten inspireren door deze foto. Daarop zou de OnePlus 7 te zien zijn naast de huidige OnePlus 6T. Beiden zitten in een beschermende case bedoeld om het uiterlijk te verhullen. Of OnePlus inderdaad een slidermechanisme gaat gebruiken is nog maar de vraag. Het is hierbij erg lastig om hem waterdicht te krijgen en ook het zoeken naar een hoesje gaat lastig worden. Een nieuwe OnePlus wordt trouwens niet voor het najaar verwacht dus ze hebben nog even om dat probleem op te lossen.

Latest