Saturday, April 20, 2024

Nu ook duidelijk hoe Samsung Galaxy S10 eruitziet

Share

Er is een foto verschenen van een schermpaneel voor de Samsung Galaxy S10. En nadat we van de S10+ al het nodige beeldmateriaal voorbij zagen komen wordt nu langzamerhand ook bekend hoe de S10 eruit komt te zien.

Nu hebben we de afgelopen tijd al vaker telefoons met schermgaten voorbij zien komen maar die op de Galaxy S10 lijkt vele malen kleiner dan we gewend zijn. Samsung bracht met de Galaxy A8s al een dergelijk toestel uit maar dat schermgat was stukken groter. Deze op de S10 is verfijnder. Bovendien wordt de S10 de eerste smartphone waarbij het schermgat uit een OLED-paneel is gesneden, alle andere tot nu toe verschenen telefoons hadden een LCD-paneel.

Voor de Samsung Galaxy S10 past Samsung een enkele selfiecamera toe vandaar het ronde gat. Op de S10+ treffen we een dubbele selfiecam aan waardoor het gat breder is. Het is net waar je persoonlijke voorkeur naar uitgaat. Duidelijk is wel dat ook voor 2019 Samsung weer kiest om flink wat onderscheid aan te brengen tussen de reguliere S en de Plus-versie.

Hole In Active Area

Van de Galaxy S10 wordt verwacht dat hij is uitgerust met een 6,1 inch Super AMOLED-scherm met een aspect-ratio van 19:9. Samsung maakt gebruik van haar nieuw aangekondigde Infinity O-schermen die een door een laser uitgesneden gat hebben waarachter de selfiecamera schuilgaat. Het schermgat wordt door Samsung zelf Hole In Active Area of HIAA genoemd. Omdat Samsung deze schermen ook aan de concurrentie verkoopt zullen we het nog veel tegenkomen.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S10 verkrijgbaar is

E-mail

(via)

Table of contents

Read more

More News