12.5 C
New York
Friday, May 13, 2022
HomeNewsMogelijke Motorola P40 laat zich in bewegende renders zien

Mogelijke Motorola P40 laat zich in bewegende renders zien

De Motorola P30 mag hier dan nooit zijn uitgekomen, diens opvolger staat al voor de poorten. Zo lijkt tenminste want het uiterlijk van de iPhone X-kloon ligt op straat. Al wordt met deze editie de gelijkenis met de concurrentie van Apple wel een tikkeltje minder.

Lenovo bracht de modellen uit de Motorola P30-serie hier uit als de Motorola One al werden de One Power (P30 Note) en de reguliere P30 overgeslagen. Dat belooft wat dat betreft weinig goeds voor deze nu opgedoken Motorola P40, of hoe hij ook mag gaan heten. Beelden van het toestel doken op via @OnLeaks die ze hoogstwaarschijnlijk dankzij CAD-tekeningen heeft gemaakt.

Volgens de uitleg op 91mobiles krijgt het toestel in plaats van een notch een schermgat voor de selfiecamera. Het schermdiagonaal blijft weliswaar op 6,2 inch maar omdat de notch verdwijnt komt er wel flink wat schermruimte bij. De bron vermoed een glazen achterpaneel met een dubbele camera waarvan de hoofdcamera een sensor kent van maar liefst 48 megapixel. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om een Sony-sensor die eerder al werd aangekondigd en die we vaker zullen aantreffen. Achterop prijkt ook het Android One-logo waarmee regelmatige Android-updates beloofd worden. Wanneer Lenovo dit toestel met USB-C onderop en 3,5 mm audio-jack bovenop aankondigt is nog afwachten.

- Advertisment -

Latest