Friday, March 29, 2024

Video-render toont hoe opvouwbare Samsung Galaxy F er uit kan zien

Share

De Nederlandse YouTuber Concept Creator is vlak na Samsung’s presentatie over haar opvouwbare telefoon aan de slag gegaan om deze video render te maken. Daarin krijgen we een glimp te zien van hoe deze vouwbare Galaxy F er in de praktijk uit zou kunnen zien.

Samsung liet tijdens haar presentatie een toestel in een verhullende beschermhoes zien. Zodoende weten we nog niet exact hoe de Galaxy F er in het echt uit komt te zien. Wel dat het scherm opvouwt als een boek en dat er aan de buitenkant een scherm zit terwijl aan de binnenkant een opvouwbaar nog groter scherm. Specificaties daarvan hebben we inmiddels binnen; 4,58 inch voor het scherm buiten en 7,3 inch voor het scherm binnenin. Daardoor spotten we meteen een foutje in onderstaande video waarin het scherm aan de buitenkant randloos is. Die zal in de praktijk kleiner uitvallen met balken boven en of onder het scherm.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ONdwtr2jt1M&w=620&h=349]

Inmiddels druppelt er steeds meer informatie binnen over de opvouwbare Samsung Galaxy F. Zo weten we dat Samsung er een miljoen exemplaren van gaat maken en dat de prijs richting de twee duizend dollar zal gaan. Innovatie mag wat kosten zo lijkt. Of er ook een markt bestaat voor mensen die een telefoon willen die in een tablet kan veranderen moet nog maar blijken. Samsung had er ook voor kunnen kiezen om een clamshell te maken waarbij je hem in plaats van horizontaal openvouwt juist verticaal openklapt. Mogelijk volgt een dergelijke vormgeving later nog, Samsung zou namelijk meerdere ontwerpen overwegen. Laten we echter eerst de officiële onthulling afwachten. Dat zal niet eerder gebeuren dan begin 2019 tijdens een speciaal te organiseren Unpacked Event.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy F verkrijgbaar is

E-mail

Read more

More News