Friday, April 19, 2024

“Samsung Galaxy A70 en A90 eerste met Infinity-scherm met notch”

Share

Samsung kondigde onlangs nieuwe Infinity-schermen aan waarvan enkele met een notch. Producten met deze nieuwe Infinity-schermen zijn er nog niet maar mogelijk zijn de Galaxy A70 en A90 de eerste van velen.

Samsung kondigde onlangs tijdens haar Developer Conference een viertal nieuwe Infinity-schermen aan; Infinity U, Infinity V, Infinity O en New Infinity. Die laatste, een volledig scherm waar de camera achter het scherm geplaatst wordt, ligt nog te ver weg. De eerste drie zijn dichterbij dan we denken want volgens Eldar Murtazin zijn de Galaxy A70 en A90 de eerste met een Infinity U of Infinity V-scherm. Beide modellen worden ergens rond februari 2019 verwacht. De eerste met een Infinity O-scherm is mogelijk de Galaxy S10 die waarschijnlijk iets later verwacht wordt.

De Infinity U, V, O en New Infinity in een telefoon

Dat Samsung nu toch een notch omarmt is opvallend; het bedrijf distantieerde zich er lange tijd openlijk van. De Infinity U, V en O-schermen lijken daarom een tijdelijke tussenoplossing totdat de New Infinity-schermen klaar zijn. Hierbij worden alle sensoren zoals licht- en afstandsensoren achter het paneel geplaatst. Ook is er een oplossing gevonden om dit voor de selfiecamera te doen. Mogelijk moet daarvoor het scherm, of een gedeelte daarvan, uit staan om te werken. Hoe ver het staat met deze techniek is onbekend, er zijn nog geen producten mee aangekondigd. Waarvan al wel producten uit zijn zijn telefoons waarvan de vingerafdrukscanner in het scherm geïntegreerd is.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S10 verkrijgbaar is

E-mail

(via)

Read more

More News